Δροσερη σως γιαουρτι, δυοσμο και λεμονι
Υλικα (για 4 ατομα)
5κ.σ. γιαουρτι στραγγιστο
2κ.σ. μαγιονεζα
2κ.σ. χυμο λεμονιου
1κ.σ. δυοσμο ψιλοκομμενο
αλατι & πιπερι
Εκτελεση
Ριχνουμε ολα τα υλικασε ενα μπολ και ανακατευουμε καλα, μεχρι να γινει ενα ομοιογενες μειγμα.
Πανευκολη γρανιτα λεμονι
Υλικα
12 ποτηρια νερο
500-700 γραμ. ζαχαρη ( αναλογα ποσο γλυκια τη θελετε)
2-3 ποτηρια χυμο λεμονι
ξυσμα απο 2 λεμονια
Εκτελεση
Βράζουμε σε μια κατσαρόλα το νερό με τη ζάχαρη μέχρι να λιώσει η ζάχαρη.
Αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και προσθέτουμε το χυμό μαζί με το ξύσμα.
Αφήνουμε να κρυώσει πολύ καλά.
Όταν κρυώσει σουρώνουμε για να φύγει το ξύσμα και τοποθετούμε το μείγμα στην κατάψυξη μέσα σε ένα τάπερ μέχρι να παγώσει εντελώς
Υλικα (για 4 ατομα)
5κ.σ. γιαουρτι στραγγιστο
2κ.σ. μαγιονεζα
2κ.σ. χυμο λεμονιου
1κ.σ. δυοσμο ψιλοκομμενο
αλατι & πιπερι
Εκτελεση
Ριχνουμε ολα τα υλικασε ενα μπολ και ανακατευουμε καλα, μεχρι να γινει ενα ομοιογενες μειγμα.
Πανευκολη γρανιτα λεμονι
Υλικα
12 ποτηρια νερο
500-700 γραμ. ζαχαρη ( αναλογα ποσο γλυκια τη θελετε)
2-3 ποτηρια χυμο λεμονι
ξυσμα απο 2 λεμονια
Εκτελεση
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου